Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Εγκαίνια του νέου Πνευματικού κέντρου Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Αρτέμιδος.

«Οξυγόνο, φως και ανάσα» χαρακτήρισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος το νέο πνευματικό κέντρο και τη νέα πλατεία του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Αρτέμιδας, που εγκαινίασε την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 με παρουσία ιερέων της Μητροπόλεως: του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αρχιμανδρίτη Τιμόθεου Αγγελή, του Αρχιερατικού Επιτρόπου Αρτέμιδος πρωτοπρεσβύτερου και προϊσταμένου του Ι.Ν. Κοσμά του Αιτωλού Γεώργιου Δαβιλά, του οικοδεσπότη και προϊσταμένου της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής Αρτέμιδος πρεσβύτερου Βελισσάριου Καραμήτρου, του εφημέριου της Παναγίας Γιάτρισσας πρεσβύτερου Νικολάου Δελακοβία, του συνταξιούχου ιερέα πατρός Αγγέλου, και διακόνου, σε μια λαμπρή τελετή που τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος επισήμων προσώπων, τοπικοί φορείς και ενορίτες.

η συνέχεια:  Εδώ