Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Η εορτή των Χριστουγέννων στην Ελευθερούπολη.

 

Με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα και τάξη εορτάστηκε, το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021, η Ενανθρώπιση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού σε όλους τους Ναούς και της Ιερές Μονές της Μητροπόλεως μας.

Στις 5 το πρωί ήχησαν οι καμπάνες του Μητροπολιτικού Ναού οπότε ξεκίνησε η Ακολουθία του Όρθρου. Πλήθος πιστών έσπευσε από πολύ νωρίς στην Εκκλησία για να ενωτισθεί και απολαύσει τους θεσπέσιους ύμνους των Χριστουγέννων. Ακολούθησε η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου πλαισιουμένου υπό των Ιερέων του Μητροπολιτικού Ναού.

Κατά τη διάρκεια του Κοινωνικού ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μπένος ανέγνωσε την Ποιμαντορική Εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου επί τη Δεσποτική Εορτή της Ενανθρωπήσεως του Χριστού. Στο τέλος δε της Θείας Λειτουργίας ο Επίσκοπος ευχήθηκε υγεία και δύναμη και να ζούμε πάντοτε τα Χριστούγεννα μέσα στις καρδιές μας.

Φωτογραφικό υλικό