Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

εροίας Παντελεήμων: «Βαρθολομαίος, ο πατριάρχης του Γένους, 30 χρόνια στο τιμόνι της Ορθοδόξου Εκκλησίας». (ΒΙΝΤΕΟ)

VeriasPatriarxhs2021 2

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων πραγματοποίησε διαδικτυακή ομιλία αφιερωμένη στην επέτειο της τριακονταετούς ευκλεούς και θεοφιλούς Πατριαρχίας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου με θέμα: «Βαρθολομαίος, ο πατριάρχης του Γένους, 30 χρόνια στο τιμόνι της Ορθοδόξου Εκκλησίας».

Η ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος εντάσσεται στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος», που μεταδίδει η Ιερά Μητρόπολη μας κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, στο κανάλι στο Youtube καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε στην σεπτή κορυφή της Ορθοδοξίας, στο πρόσωπο του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου αναφέροντας συνοπτικά όσα συνέβησαν στα τριάντα χρόνια της ακάματης ενεργητικότητας και δραστηριότητας του.