Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Σερρών Θεολόγος προς ΠτΔ: «Σας καλωσορίζομεν στην γενέθλιον γην αγίων και ηρώων» (ΦΩΤΟ).

Σέρρες | Χρήστος Καναρόπουλος


Παρουσία της Εξοχωτάτης Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αικ. Σακελλαροπούλου, η οποία πραγματοποιεί από εχθές, Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, επίσημη επίσκεψη στις Σέρρες, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Σερραίων Αλ. Χρυσάφη, προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία της, τις επετειακές εκδηλώσεις, με αφορμή την συμπλήρωση 108 ετών από της απελευθερώσεως της πόλεως των Σερρών, τελέσθηκε σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου, εορτή των Αγ. Πρωτοκορυφαίων Απο­στόλων Πέτρου και Παύλου και ημέρα επετείου απελευθερώσεως της πόλεως των Σερρών, πανηγυρικό, Αρχιερατικό Συλλείτουργο, στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμ. Ταξιαρχών Σερρών, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου, ο οποίος εκήρυξε επικαίρως και εναργώς τον θείο λόγο, συνιερουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιεροθέου και του οικείου Ποιμενάρχου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου.

η συνέχεια:  Εδώ