Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Η ομιλία του Σεβασμιωτάτου για τον μακαριστό Μητροπολίτη Καστορίας κυρό Σεραφείμ.

Σε διαδικτυακό φιλολογικό και θεολογικό μνημόσυνο αφιερωμένο στον μακαριστό Μητροπολίτη Καστορίας κυρό Σεραφείμ, με αφορμή την συμπλήρωση 6 μηνών από της εις Κύριον εκδημίας του, συμμετείχε, ως ένας από τους κεντρικούς ομιλητές, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών το απόγευμα της Κυριακής 27 Ιουνίου.

    Την Εσπερίδα διοργάνωσε το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και προνοία της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας.

     Την εκδήλωση χαιρέτισαν  η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, η Α. Θ. Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος, καθώς και Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος.

    Την παρουσίαση του διαδικτυακού φιλολογικού και θεολογικού μνημοσύνου είχε ο κ. Κυριάκος Μωυσίδης, πτυχιούχος Θεολογίας του Α.Π.Θ. και απόφοιτος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.

     Το διαδικτυακό Μνημόσυνο μεταδόθηκε από την εφαρμογή zoom meeting και από το YouTube της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας.