Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Εγκαίνια του ανακαινισμένου Σταδίου Ελευθερούπολης από τον Σεβασμ. Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο.

 

Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης.

Μετά την ακολουθία του Αγιασμού εξ αφορμής των εγκαινίων του σταδίου και της έναρξης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου βορείου ομίλου ηλικίας 16 ετών, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας αφού συνεχάρη την Δημοτική Αρχή του Δήμου Παγγαίου για την άρτια ανακαίνιση του παλαιού Σταδίου της πόλεως, απευθυνόμενος στους αθλητάς αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της άθλησης μέσα σε κλίμα ευγενούς άμιλλας αναφερόμενος στους αθλητάς της πίστεως. Ευχήθηκε να διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι αγώνες με επιτυχία και χωρίς κανένα τραυματισμό.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κα. Σοφία Σακοράφα, ο Αντιπεριφεριάχης Καβάλας κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, οι Βουλευτές του Νομού Καβάλας, οι Διοικητές των Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής καθώς και πλήθος κατοίκων του Δήμου Παγγαίου.

Φωτογραφικό υλικό