Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.

Το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 το πρωί, κατόπιν εγκρίσεως των Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού και Παιδείας και Θρησκευμάτων, διενεργήθηκαν οι καθιερωμένες Διπλωματικές Εξετάσεις στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Γεώργιος Γερογιάννης-Πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτων Ευβοίας, κ. Θεόδωρος Μαρουλάκης, κ. Δήμος Τσίμπος-Υπεύθυνος λειτουργίας της Σχολής και κ. Γεώργιος Σμάνης-εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Παύλος Κουρμπέτης-εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής κ. Γρηγόριος Αναστασίου, μαζί με όσους καθηγητές και μαθητές της Σχολής παρευρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους υποψηφίους να αποδίδουν με πιστότητα στην πατρώα Βυζαντινή Μουσική το Πρόγραμμα των Εξετάσεών τους.

Διπλωματούχοι της Βυζαντινής Μουσικής ανεδείχθησαν οι σπουδαστές κ. Περικλής Χριστόφιλος, κ. Αλέξανδρος Κωστούλας και κ. Πέτρος Λάλος με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ, κ. Αντώνιος Μπακάλης και κ. Γεώργιος Αραμπατζόγλου με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ενώ Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής έλαβε ο εκ Σκιάθου καταγόμενος κ. Απόστολος Κουμιώτης με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

Τους νέους Διπλωματούχους και τον νέο Πτυχιούχο, καθώς και τους δασκάλους τους κ. Δήμο Τσίμπο κ. Κωνσταντίνο Κουτούμπα και κ. Κυριάκο Στάντζο συνεχάρη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε να έχουν καλή συνέχεια στην μελέτη της ψαλτικής και στην διακονία του ιερού Αναλογίου, ενώ τους προσέφερε, ως δώρο για την επιτυχία τους, ένα μουσικό Βιβλίο.