Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Έγινε η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Η Ελπίς των Χριστιανών» της «Γριζανιώτισσας».

dsc03763 resized 1024Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών, ο Ιερός κλήρος και ο πιστός λαός προϋπάντησε πανδήμως στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γριζάνου Τρικάλων τη συντηρημένη Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η Πάντων Ελπίς» της «Γριζανιώτισσας».

Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας κόμισαν φουστανελοφόροι.

Με την άφιξη την Ιεράς Εικόνος στον Ιερό Ναό τελέσθηκε η επίσημος Δοξολογία και ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου.

Μέτα το πέρας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, περιχαρής άκουσε στον αύλειο χώρο του Ναού τη νεοσύστατη ενοριακή χορωδία κυριών να τραγουδά παραδοσιακά άσματα.

Στο τέλος με αισθήματα χαράς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, τους ευχαρίστησε όλους για τις ευχές τους, ενώ τους απηύθυνε πατρικούς λόγους αγάπης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ