Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Αγίων Πάντων 2021 στο Κοιμητήριο Αιγίου.

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε κι εφέτος ο εορτασμός των Αγίων Πάντων στον ομώνυμο ιερό ναό του Κοιμητηρίου της πόλης του Αιγίου.

Στον Όρθρο χοροστάτησε ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερώνυμος, ο οποίος στη συνέχεια τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Τον θείο λόγο κήρυξε επισημαίνοντας ιδιαιτέρως το νόημα της εορτής ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, π. Γερβάσιος Ιωακειμίδης.

Στο Ιερό Μνημόσυνο, στο οποίο παρέστη, επίσης, και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, έγινε δέηση υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των ψυχών των προκατόχων Μητροπολιτών, των Ιερέων, Ιερομονάχων, Δημάρχων, δημοτικών συμβούλων και πάντων των αναπαυομένων στο Κοιμητήριο μακαρίων αδελφών.

Πλήθος πιστών και ευλαβών συμπολιτών προσήλθε στην πανήγυρη του ιερού ναού των Αγίων Πάντων, τόσο για να προσκυνήσει και να τιμήσει τους εορτάζοντες Αγίους, όσο και για να συμπροσευχηθεί υπέρ αναπαύσεως της ψυχής των προσφιλών τους κεκοιμημένων!

 Εκ του Γραφείου Τύπου

της Ιεράς Μητροπόλεως

  

DSC07044

DSC07045

 

DSC07046

 

DSC07047

 

DSC07050

 

DSC07049

 

DSC07055