Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Η Κυριακή του Τυφλού στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων.

Σήμερα Κυριακή του Τυφλού, 6  Ιουνίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Βλαχάβας . 

Ο Μητροπολίτης κ.Θεόκλητος κήρυξε τον Θείο Λόγο προς το ευσεβές εκκλησίασμα, αναλύοντας την ευαγγελική περικοπή της ημέρας που αναφέρεται στην θεραπεία ενός τυφλού ανθρώπου από τον Κύριο. Ο άνθρωπος αυτός ο οποίος δεν είχε δει ποτέ στη ζωή του τον ήλιο, τα χρώματα της φύσεως, τα πρόσωπα των αγαπημένων του ανθρώπων, αλλά ούτε και τον ίδιο του τον εαυτό συναντά τον Ιησού Χριστό που του χαρίζει το φως, διότι Εκείνος είναι το άσβεστο, το αιώνιο Φως.