Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Κοπή πίτας του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Κληρικών της Ι.Μητρ.Πειραιώς.


Η κοπή πίτας του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς «Ο Άγιος Σπυρίδων»  πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, η οποία και συνδυάσθηκε με μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μακρυνού Αλεποχωρίου.

Η Ηγουμένη και οι αδελφές υποδέχθηκαν χαρμοσύνως και πανυγηρικώς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.Σεραφείμ στα πρόπυλα της Ιεράς Μονής, εκφράζοντας την χαρά τους που μαζί με ομάδα Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή, παράθεσαν πλούσιο Πρωινό ενώ ξενάγησαν τον Σεβασμιώτατο και τους Ιερείς στους χώρους της Ιεράς Μονής και ιδιαιτέρως στον χώρο του εργόχειρου των κεντημάτων όπου άπαντες έμειναν έκπληκτοι από την ποιότητα και δεξιοτεχνία των κατασκευών.
Ο Σεβασμιώτατος αφού έγραψε ευχές στο βιβλίο της Μονής και ευχήθηκε καλόν αγώνα στις αδελφές, ανανέωσε την επίσκεψη για κάποια στιγμή στο μέλλον.
Ως ενθύμιο της επισκέψεως η αδελφότητα προσέφερε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς ένα επιγονάτιο.
Εν  συνεχεία κατευθύνθηκαν σε μαγαζί το οποίο βρισκόταν κοντά, για να κόψουν την πίττα και να δοθεί στον τυχερό που θα έβρισκε το φλουρί η καθιερωμένη χρυσή λίρα.