Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Εκδήλωση προς τιμήν των καθηγητών των Γυμνασίων και των Λυκείων της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως.

Το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως τιμώντας τους καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της Μητροπόλεώς μας διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεώς μας.

Στην εκδήλωση παρακάθισαν πολλοί καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων και οι Προϊστάμενοι της Πρωτοβαθμίου και Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως του Νομού μας.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας καλωσόρισε όλους τους καθηγητές και τους ευχήθηκε για την εορτή της Παιδείας και των Γραμμάτων. Τόνισε πως ο έλληνας καθηγητής και ο δάσκαλος στις μέρες μας απαξιώνεται τόσο από την κοινωνία, όσο και από το κράτος και δεν τους αναγνωρίζεται ανάλογα το σημαντικό έργο που έχουν να επιτελέσουν για την διαπαιδαγώγηση των αυριανών ελλήνων πολιτών, του μέλλοντος του Έθνους μας. Ακολούθως ο Προϊστάμενος της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως κ. Αποστολακούδης ευχήθηκε αναλόγως σε όλους τους καθηγητές.

Ο Μητροπολίτης μας ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα, ενώ σε κάθε έναν καθηγητή δώρισε ένα μικρό αναμνηστικό δώρο.

Την εκδήλωση ομόρφυνε με την παρουσία της και τα τραγούδια που τραγούδησαν η Τετράφωνη Ευρωπαϊκή Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής υπό την διεύθυνση του κ. Βασιλείου Γρένδα.