Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Εορτή Τριών Ιεραρχών στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας.

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, εορτή των Τριών Ιεραρχών, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Δηλεσίου με την συμμετοχή των μαθητών και των δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για τους Τρεις Ιεράρχες, τα συμβούλεψε να διαβάζουν, τους ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο και τους μοίρασε εικονάκια.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Γυμνάσιο Οινοφύτων, όπου τον ανέμεναν οι μαθητές και καθηγητές και ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Σχολείου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για τους Προστάτες τους Τρεις Ιεράρχες, τους ευχήθηκε Χρόνια πολλά και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και τους μοίρασε εικονάκια των Τριών Ιεραρχών.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Ορχομενού επέδωσε τα διοριστήρια στους νέους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους των Αρχιερατικών Περιφερειών Ορχομενού και Αγίου Δημητρίου.
Στη συνέχεια στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου τέλεσε Εσπερινό συμπαραστατούμενος από τους  Ιερείς του Ορχομενού, στον οποίο συμμετείχαν οι εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.  Κατόπιν στο παρακείμενο του Ναού Πνευματικό Κέντρο ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Σχολείου και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά, υγεία και πρόοδο στη ζωή τους.