Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Η Πρόεδρος της Σχολής Βελλάς κ. Μαρία Ράπτη ομίλησε στην Άρτα για τους Τρείς Ιεράρχες.

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», πραγματοποιήθηκε, επί τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, εκδήλωση, προς τιμήν των Εκπαιδευτικών της Άρτας, με ομιλήτρια την Πρόεδρο της Ανωτάτης Σχολής Βελλάς Ιωαννίνων κ. Μαρία Ράπτη. Η ομιλήτρια, με τον χαρισματικό της λόγο, ανέπτυξε το θέμα: «Οι κοινωνικές διαστάσεις της διδασκαλίας των Τριών Ιεραρχών».

Ύμνους της Εορτής των Τριών Ιεραρχών απέδωσε χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, υπό την διεύθυνση του κ. Γεωργίου Κόκκινου.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε την κυρία Μαρία Ράπτη, για την παρουσία της και την εμπνευσμένη ομιλία της και ευχήθηκε, να γίνουν οι Τρεις Ιεράρχες πρότυπα αγωνιστικότητας για κατάκτηση της αρετής.
Στην εκδήλωση παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιος.

Φωτογραφίες