Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Στην Καρδίτσα ο Σεβασμιώτατος για να ευχηθεί στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο.

Στην πόλη της Καρδίτσας μετέβη το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιανουαρίου,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Άγγελο Ανθόπουλο, όπου συμμετείχε στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό, ο οποίος τέλεσθηκε σε εόρτιο κλίμα και με την προσήκουσα επισημότητα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης η ακολουθία του Εσπερινού, επί τη Ιερά Μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο επιχώριος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

    Του Πανηγυρικού Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, ο οποίος και κήρυξε τον Θείο Λόγο προς τους πολυαρίθμους πιστούς που σπεύσανε να τιμήσουν την μνήμη του Αποστόλου Τιμοθέου και να ευχηθούν στον Ποιμενάρχη τους.
      Στην Ακολουθία του Εσπερινού έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καισαριανής κ. Δανιήλ, Σερρών κ. Θεολόγος, Σύρου κ. Δωρόθεος, Κέρκυρας κ. Νεκτάριος, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Θηβών κ. Γεώργιος, Ιλίου κ. Αθηναγόρας, Κηφισιάς κ. Κύριλλος, Γλυφάδας κ. Αντώνιος, Κίτρους κ. Γεώργιος, Φθιώτιδος κ. Συμεών και ο επιχώριος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.
    Προ της απολύσεως του Εσπερινού εκ μέρους της χορείας των παρισταμένων Αρχιερέων ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας ευχήθηκε έτη πολλά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο ο οποίος αντιφωνώντας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους ευχόμενος τα δέοντα.
Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ: