Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση του Μητροπολίτου μας με την νέα Διοίκηση του Ο.Λ.Β.

Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας είχαν σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος με την νέα διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, την Πρόεδρο κ. Βασιλική Μήτρου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωκράτη Αναγνώστου.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα συνεργασίας της Τοπικής Εκκλησίας με τον Ο.Λ.Β., καθώς και η διοργάνωση του ετήσιου θερινού θεσμού της Ναυτικής Εβδομάδος, που πραγματοποιείται, με απόλυτη επιτυχία, τα τελευταία έτη, με την αγαστή συνεργασία και συναντίληψη των δύο φορέων.
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος έθεσε στους συνομιλητές του το ζήτημα της τοποθέτησης Μνημείου για τον Άγνωστο Ναύτη, στον χώρο πέριξ του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, για το οποίο έλαβε θετική ανταπόκριση.
 
Εκ του Γραφείου Τύπου.