Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Ο ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ.

 Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος (Παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ") είναι ένας εκκλησιαστικός χώρος, όπου διακονούν δεκάδες συνεργάτες-εθελοντές του Συλλόγου.
Η εικόνα που παρουσιάζει και η καθημερινή του λειτουργία έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς συμπολίτες μας. Η δημιουργία της κατάλληλης υποδομής για επισκέψεις στο χώρο αυτό, όπου αναδεικνύονται τα αποτελέσματα του ανιδιοτελούς εθελοντισμού, οδήγησαν το Δ.Σ. του "Ε" στην απόφαση να καταθέσει αίτημα  στους προϊσταμένους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας να εγκρίνουν επισκέψεις σχολείων της περιοχής με σκοπό να γευτούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί το εθελοντισμό ως πράξη και αποτέλεσμα.
Την Τρίτη 15/10, επισκέφθηκαν το ΚΕ.Δ.Α.Β. οι προϊστάμενοι της εκπαίδευσης του Νομού Μαγνησίας, κ.κ. Γεώργιος Πολύζος και Σωκράτης Σαβελίδης, και συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του "Ε", π. Θεόδωρο Μπατάκα και κ. Λάμπρο Γιωτόπουλο. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ενημέρωσε τους επίσημους επισκέπτες για την πανελλήνια δράση του "Ε", για την λειτουργία του ΚΕ.Δ.Α.Β., αλλά και για το πρόγραμμα που ετοιμάζει ο Σύλλογος για τις επισκέψεις των σχολείων στον χώρο της κοινωνικής αυτής δομής. Η ξενάγηση σ' όλους τους χώρους του ΚΕ.Δ.Α.Β. έπεισε τους εκπροσώπους της εκπαίδευσης πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον να πραγματοποιούνται επισκέψεις από τα σχολεία της περιοχής μας. 
Εκ του Γραφείου Τύπου.