Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Β’ Κατασκηνωτική Περίοδος στον Άγιο Λαυρέντιο.

Με την ακολουθία του Αγιασμού, ξεκίνησε χθες Δευτέρα 1η Ιουλίου, η Β’ Κατασκηνωτική Περίοδος στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, στις Κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς μας Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Μετά την πολύ πετυχημένη πρώτη περίοδο αγοριών Δημοτικού με αρχηγό τον Αρχιμ. π.Καλλίνικο Γεωργακόπουλο, τη σκυτάλη πήραν, ο π. Βασίλειος Αδάμ με την πρεσβυτέρα Λαμπρινή Λουλουδάκη - Αδάμ, με τα κορίτσια Δημοτικού.
Ο π.Βασίλειος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.Ιγνατίου, ευχόμενος τα καλύτερα και για αυτή την κατασκηνωτική περίοδο. Μετά το πέρας, αποκάλυψε το φετινό όνομα της Κατασκήνωσης που είναι: ''ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΤΕΡΑ ΗΡΩΩΝ''. Τα δεκάδες κορίτσια των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού που ανταποκρίθηκαν και στο φετινό κάλεσμα της τοπικής μας εκκλησίας, θα περάσουν μια ολόκληρη εβδομάδα στον ευλογημένο αυτό χώρο, παρέα με περίπου 30 στελέχη που θα έχουν τη γενικότερη ευθύνη, καθώς και 10 άτομα στη διακονία της κουζίνας.
Εκ του Γραφείου Τύπου.