Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Δομβραίνας, στην οποία συμμετείχαν πολυάριθμοι πιστοί, ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το μνημόσυνο μιας νέας γυναίκας.
Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα μίλησε πάνω στο στίχο του ευαγγελικού αναγνώσματος “Πᾶς ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ Πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ᾽ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ Πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς” και αναφέρθηκε στο μαρτύριο και τη μαρτυρία στη ζωή των ανθρώπων.
Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο της Δομβραίνας, όπου ο Σύλλογος “Παναγία Μακαριώτισσα” πραγματοποιούσε αιμοδοσία. Ο κ. Γεώργιος ευχήθηκε και συνεχάρη τους εθελοντές αιμοδότες για τη δωρεά αίματος, που σώζει ζωές συνανθρώπων μας.
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρυάς, πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως π. Ανδρέα Δάρρα, τον αρχιμ. π. Ιερώνυμο Κυριαζή και τον Διάκονο π. Δημήτριο Αναδιώτη, με πολύ μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού. Ο π. Ιερώνυμος καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο και του ευχήθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης έντεκα χρόνων στον επισκοπικό θρόνο της Βοιωτικής Εκκλησίας. Μετά το τέλος του Εσπερινού ακολούθησε τράπεζα στην αυλή του Ιερού Ναού, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι κάτοικοι.
Το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουνίου 2019, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά το γενέθλιο του Ιωάννου του Προδρόμου και τη μνήμη του νεομάρτυρος Παναγιώτου του Καισαρέως, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Αγίας Πολυξένης και της Αγίας Παρασκευής του ιατρού κ. Φουντά, που βρίσκεται στο χωριό Αγία Παρασκευή (Αγόριανη) Λεβαδείας.