Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Εορτασμός Οσίου Δαβίδ του εν Θεσσαλονίκη στην Ιερά Μονή Λατόμου (ΦΩΤΟ).

Θεσσαλονίκη | Χρήστος Καναρόπουλος

Με αισθήματα πνευματικής χαράς η Αποστολική Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης εόρτασε και φέτος, την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιουνίου τ.έ., την ιερά μνήμη του Οσίου Δαβίδ του εν Θεσσαλονίκη, με τις ευχές και την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.
Αφ' εσπέρας της εορτής της τοπικής Εκκλησίας τελέσθηκε μέγας εόρτιος πανηγυρικός Εσπερινός στο Παρεκκλήσιο του Οσίου της ιστορικής Ιεράς Μονής Λατόμου, που βρίσκεται στην άνω πόλη, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου και Καθηγουμένου της Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας π. Βαρνάβα Γιάγκου με αδελφούς της Μονής και εν συνεχεια τελέστηκε με θρησκευτική κατάνυξη Ιερά Αγρυπνία στο Καθολικό της Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας από αδελφούς της Μονής, ενώπιον της λάρνακας των ιερών και χαριτόβρυτων λειψάνων του Οσίου, η οποία φυλάσσεται στο Καθολικό της Μονής.
η συνέχεια: Εδώ