Την Παρασκευή 28η Ιουνίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο χωριό Πέτρα Αλιάρτου, όπου μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας των Αγίων, με την συνοδεία όλων των κατοίκων.

Το πρωί της επομένης, Σάββατο 29 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Κοντίτο Θηβών, ενώ το απόγευμα της ιδίας ημέρας χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Αποστόλων Θηβών, με την συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος. Το πρωί της Κυριακής 30 Ιουνίου, εορτή των Αγίων Αποστόλων, ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε στον Ιερό Ναό των Αγίων Νικολάου και Ρούφου Θηβών.
Το εσπέρας της Κυριακής, παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό στον ομώνυμο των Αγίων Ιερό Ναό που βρίσκεται στα Οινόφυτα, με την συμμετοχή πολυάριθμων πιστών.
Ενώ την Δευτέρα 1η Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στο Μαυρονέρι, όπου συμμετείχαν πολλοί πιστοί.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς στην Πέτρα, στο Κοντίτο, στη Θήβα, στα Οινόφυτα και στο Μαυρονέρι, Χρόνια Πολλά, πλούσιες τις ευλογίες των Αγίων Αποστόλων, και οι Άγιοι Ανάργυροι να πρεσβεύουν στον Θεό για την σωματική και ψυχική τους υγεία.