Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Στην Αγία Κυριακή Βόλου η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά»

 Με χαρά και συγκίνηση, οι ενορίτες της Αγίας Κυριακής Βόλου υποδέχθηκαν την Πέμπτη 4/7 στα προπύλαια του Ναού την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά», η έλευση της οποίας εντάσσεται στο πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων του Ναού, ενόψει της Ιεράς Πανηγύρεως (7/7).

Την ιερά εικόνα κόμισε ο Αρχιμ. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής της Παναγίας «Πάντων Χαρά» Καλεντζίου  Κορινθίας και την υποδέχτηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Τοπικής μας Εκκλησίας Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, επικεφαλής του ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού. Ακολούθησε ο Πανηγυρικός Εσπερινός, στο τέλος του οποίου ο π. Δαμασκηνός απηύθυνε ευχαριστίες προς τον Καθηγούμενο της Μονής και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο και την ευπρέπεια του Ναού. Από την μεριά του ο π. Αλέξιος Παπαλεξόπουλος ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και ευχήθηκε στον λαό μας πλούσια την ευλογία της Παναγίας μας στην ζωή του.
Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά» θα παραμείνει προς προσκύνηση τον Ναό έως την Δευτέρα 8/7, οπότε θα αναχωρήσει για την Κόρινθο, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία.
Εκ του Γραφείου Τύπου.