Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Υποδοχή Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Σπηλαιωτίσσης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

0000Εν όψει της εορτής της μνήμης του εν Αγίοις Πατρός ημών Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού στις 6 Δεκεμβρίου 2018, πανηγυρίζει ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός στην πόλη των Τρικάλων. Τα τελευταία έτη συνεορτάζουμε την μνήμη Αυτού, μετά της Παναγίας Μητρός του Κυρίου Ιησού Χριστού. Για τον λόγο αυτό κάθε χρόνο φιλοξενείται Εικόνα της Θεομήτορος, προερχομένη εκ ποικίλων περιοχών της πατρίδος μας, προς αγιασμό του ευσεβούς λαού της επαρχίας μας.

Φέτος αναμένομε με πολύ χαρά την μεταφορά της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Σπηλαιωτίσσης, εκ της Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αγράφων, την οποία θα συνοδεύσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.
Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος θα γίνει το απόγευμα της 2ας Δεκεμβρίου 2018 στις 7:30 μ.μ. έμπροσθεν του Ασκληπιείου επί της οδού Στρατηγού Σαράφη και θα παραμείνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέχρι την 10η Δεκεμβρίου 2018.
Αναλυτικό πρόγραμμα ενημερώσεως για τις ιερές Ακολουθίες θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα μας και στους πίνακες ανακοινώσεων των Ιερών Ναών της Μητροπόλεώς μας.
1111