Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Εκδήλωση μνήμης μακαριστού Μητροπολίτου Μάνης κυρού Χρυσοστόμου Β'.


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ', το απόγευμα της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου 2018 παρέστη στην εκδήλωση μνήμης του Μακαριστού Μητροπολίτου Μάνης κυρού Χρυσοστόμου Β', που διοργνάωσε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης, στο Γύθειο.

Για το έργο και το βίο του κεκοιμημένου Ιεράρχη μίλησαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κα Τζανετέα. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο προβάλλοντας σκηνές από την 20ετή Αρχιερατική του πορεία στη Μάνη, ενώ μαθήτριες του Γυμνασίου της πόλης απήγγειλαν κείμενο αφιερωμένο στην ζωή του και στο οσιακό τέλος του.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, ο οποίος αναφέρθηκε στην γνωριμία τους, αλλά και στο έργο του κεκοιμημένου προκατόχου του στην Μητρόπολη. Τέλος ο Σεβ. Μητροπολίτης μας πρόετεινε στο κ. Δήμαρχο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αν. Μάνης να λάβουν σχετική απόφαση ώστε ένας δρόμος ή μια πλατεία να λάβει το όνομα του αοιδήμου Ιεράρχου.
Να αναφερθεί ότι από τις 22/11 έως και τις 22/12 στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης θα εκτίθεται η περιοδική έκθεση των αντικειμένων που ο ίδιος ο μακαριστός δώρισε στο Κέντρο Πολιτισμού.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ', ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κα Τζανετέα, η Διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ, Αντισυνταγματάρχης κα Φραγκιάδου, ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.