Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Τελετή Ορκωμοσίας των 385 Νεοσυλλέκτων της 2018 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ


Στην τελετή Ορκωμοσίας των 385 Nεοσυλλέκτων οπλιτών 2018 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ, οι οποίοι προέρχονται  απ’ όλα τα σώματα και όπλα του Ελληνικού στρατού, παρέστη το πρωί της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος μετά από πρόσκληση του  Διοικητού του Κέντρου Ταξιάρχου Βασιλείου Μπέλλου. 

  Στην ορκωμοσία παρέστησαν:  ο Διευθυντής Σώματος Υλικού Πολέμου Υποστράτηγος Αναστάσιος Τσίαλτας, ο  Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής, εκπρόσωποι της Περιφερείας, του Δήμου, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και άλλων μονάδων και φορέων του τόπου μας  καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών. 
          Μετά την ορκωμοσία και την στρατιωτική παρέλαση των νέων οπλιτών,  ο Ποιμενάρχης μας παρεκάθισε σε μικρά δεξίωση που προσφέρθηκε στο γραφείο του Διοικητού κατά την διάρκεια της οποίας είχε μια ευχάριστη συνομιλία με τους Στρατιωτικούς και τους άλλους επισήμους, ανταλλάσοντας ευχές για την Μεγάλη Εορτή των Χριστουγέννων.