Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

¨ΑΔΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΨΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ¨ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.


Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018,και ώρα 6:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου,θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

1) Η Βυζαντινή χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας θα ψάλλει Χριστουγεννιάτικους ύμνους. Υπεύθυνος του συνόλου,ο καθηγητής του σχολείου, κ. Άγγελος Μπέτης.

2) Η Πολυφωνική χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας θα παρουσιάσει τραγούδια αφιερωμένα στις Άγιες μέρες. Υπεύθυνη χορωδίας, η καθηγήτρια του σχολείου, κα Χριστίνα Γεωργίου. Στο πιάνο συνοδεύει η καθηγήτρια του σχολείου, κα Μαρίνα Νάσαινα.
Αφήγηση – παρουσίαση από την καθηγήτρια κα Καλλιόπη Καλποδήμου.

Θα προηγηθεί ομιλία από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρο Αθανασόπουλο με θέμα: ¨ Το μυστήριο της αγάπης του Θεού¨.