Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδος.

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, ο Εσπερινός και η καθιερωμένη Λιτανεία στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Πτολεμαΐδα.

Στον Εσπερινό Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και συγχοροστάτησαν ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιόππης και Αριμαθαίας κ. Δαμασκηνός και ο οικείος ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος.
Μετά το πέρας του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Αγία Σκέπης παρουσία πλειάδος Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Συλλόγων και της Φιλαρμονικής του Δήμου Πτολεμαΐδος και πλήθους κόσμου.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος κατά την ομιλία του ευχαρίστησε τον Οικείο Ποιμενάρχη κ. Θεόκλητο για την πρόσκλησή του να παραστεί στην Ιερά Πανήγυρη και συνεχάρη τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεόφιλο Φραγκουλίδη για την άρτια οργάνωση της Πανηγύρεως.