Το απόγευμα της 27ης Οκτωβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παραλίας Αυλίδος. Ο Σεβασμιώτατος σε μια εορταστική ατμόσφαιρα επικοινωνίας με το πολυπληθές εκκλησίασμα μίλησε για το πρόσωπο και την προσφορά της Υπεραγίας Θεοτόκου στο ανθρώπινο γένος τονίζοντας την προσευχή της Θεοτόκου στα μαύρα χρόνια της ιταλικής και γερμανικής κατοχής στην πατρίδα μας.
 Το πρωί της Κυριακής 28 Οκτωβρίου, εορτή της Αγίας Σκέπης, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Θηβών, όπου στο τέλος τέλεσε το 40νθήμερο Μνημόσυνο της Μαρίας Μπασιάκου, αδελφής του αείμνηστου Βουλευτή Ευάγγελου Μπασιάκου.
Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της αναστάσεως της κόρης του Ιαείρου και τη θεραπεία της αιμορρούσης γυναικός τονίζοντας τη δύναμη της πίστης. Τόνισε επίσης την πίστη των ηρώων του ’40 και επεσήμανε την ευθύνη των Νεοελλήνων για την παρακαταθήκη και τη φιλοπατρία που μας παρέδωσαν. Κατόπιν τελέσθηκε Δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου παρουσία των πολιτικών, στρατιωτικών αρχών και φορέων καθώς και επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο ηρώων. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος παρακολούθησε την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας της πόλεως των Θηβών καθώς και τμημάτων του στρατού.
Το εσπέρας της 28ης Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε στην Αγρυπνία που τελέσθηκε στο Μετόχι της Ι. Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους στην Αυλίδα για την εορτή της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας, που μαρτύρησε για την πίστη της στον Χριστό κατά τους διωγμούς των πρώτων χριστιανικών χρόνων. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το πρόσωπο της τιμώμενης Αγίας και τις παραμέτρους και τα βιώματα που απορρέουν για τους σύγχρονους χριστιανούς.
Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου  2018 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Μαζαράκι Βαγίων, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τα Θυρανοίξια του πρώτου στην επαρχία μας Παρεκκλησίου, που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιάκωβο (Τσαλίκη), με τη συμμετοχή πλήθους προσκυνητών. Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι σκοπός της ζωής μας είναι ο αγιασμός, αφού η Αγία μας Εκκλησία είναι αγιοτρόφος. Επίσης, συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους δωρητές και κτίτορες του Παρεκκλησίου.