Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Οκτ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ .

Το πρωί της Κυριακής 28 Οκτωβρίου 2018, μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ι. Ναό της Πολιούχου Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος προεξήρχε στην Πανηγυρική Δοξολογία, η οποία ετελέσθη στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος, με αφορμή την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου 1940.

 Στην Δοξολογία συμμετείχε σύμπας σχεδόν ο Ιερός Κλήρος της Πόλεως Χαλκίδος, εκπρόσωποι της Κυβερνήσεως και τον Τοπικών Αρχών και ο Λαός της Πόλεως.

Αμέσως μετά την Δοξολογία, ο Σεβασμιώτατος και οι Ιερείς του, στην Πλατεία Ηρώου, τέλεσαν Νεκρώσιμο Τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών που αγωνίστηκαν για την Πίστη και την Πατρίδα, ακολούθησε η κατάθεση Στεφανων και κατόπιν η Μαθητική Παρέλαση στην Παραλία, με πληθωρική συμμετοχή του Λαού της Χαλκίδος.

κλικ στα σχήματα
 
Φωτογραφίες: Νίκος Παπάνταζης