Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΧΟΡΟΣΤΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ Β΄ ΚΑΤΑΝYΚΤΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ.

Το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2018, στον Ενοριακό Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος πραγματοποιήθηκε η ακολουθία του δευτέρου Κατανυκτικού Εσπερινού.

 Στην ιερά Ακολουθία, κατά την οποία έψαλλαν θαυμάσια Χοροί ιεροψαλτών, υπό την διεύθυνση των κ. Σπυρίδωνος Σιμιτζή και κ. Δήμου Τσίμπου, χοροστάτησε, ως επίσημος προσκεκλημένος, ο εκ Χαλκίδος καταγόμενος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, με την παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Ο Σεβασμιώτατος άγιος Σιατίστης κήρυξε και τον θείο λόγο προς τους πιστούς, αναφερθείς στην ευχή του Αγίου Εφραίμ του Σύρου «κύριε και Δέσποτα της ζωής μου» και κατένυξε τις καρδιές του ευσεβούς ακροατηρίου, το οποίο γέμισε τον Ιερό Ναό και συμμετείχε στην Ακολουθία.

Πριν την Απόλυση, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την παρουσία του τον Σεβασμιώτατο εκλεκτό ομιλητή και ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους και συμμετέχοντες στην κοινή λατρεία, που αγκαλιάζουν με την ζωηρή τους παρουσία όλες τις ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

για τις φωτογραφίες κλικ στα σχήματα