Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης ευχαριστεί όλους σας για τον μικρό Άγγελο.



Πριν από έξι ημέρες στις 18/6/2015 έκανα έκκληση μέσω του διαδικτύου, αν και γνωρίζοντας ότι όλοι μας ζούμε σε καιρούς χαλεπούς οικονομικώς, για την οικονομική σας βοήθεια προς την πολύτεκνη οικογένεια Τσεκούρα, για την ανεύρεση του ποσού των 25.000 ευρώ, ώστε να γίνει επέμβαση σε ένα εκ των παιδιών του, τον Άγγελο 17 ετών, που παρουσίασε όγκο στο κρανίο.
Τόσο η πολύτεκνη οικογένεια Τσεκούρα όσο και εγώ ο ίδιος, είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι από την άμεση ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας, καθώς και για την έμπρακτη αγάπη και ευαισθησία της ψυχής σας που επιδείξατε για την υγεία του 17χρονου Άγγελου. Το ποσό  συγκεντρώθηκε από την αγάπη όλων σας. Οι δυο επεμβάσεις στο «ΥΓΕΙΑ» και στο «ΙΑΣΩ» σύμφωνα με τους ιατρούς έγιναν με επιτυχία.
Με την παρούσα μικρή επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευγνώμονες και θερμές μας ευχαριστίες για την πολύτιμη προσφορά και αρωγή σας στην ανεύρεση του ανωτέρω ποσού.
Εκ βάθους καρδίας ευχόμαστε ο Κύριος να σας χαρίζει υγεία, να σας διαφυλάττει πνευματικά και σωματικά και να σας δίνει πλουσιοπάροχα τα ελέη Του.
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης
Καθηγούμενος