Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Εγκαίνια Πνευματικού Κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου (ΦΩΤΟ).

 του Σπύρου Παπαγεωργίου
Με λαμπρότητα τελέστηκαν απόψε τα εγκαίνια του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου.

Μετά την τέλεση του Αναστάσιμου Εσπερινού, τελέστηκαν τα εγκαίνια του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου που βρίσκεται στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού, από τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. π. Συμεών Βολιώτη που εκπροσώπησε τον απουσιάζοντα στο εξωτερικό Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο. Παρέστησαν επίσης ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ΙΗ' Περιφερείας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Τσολίδης, ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π.Συμεών Βενετσιάνος και ιερείς άλλων όμορων ενοριών.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών κάλεσε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτό το έργο της ενορίας. "Ανοίξτε τα χέρια σας και αγκαλιάστε την Εκκλησία. Αγκαλιάστε αυτό το έργο με αγάπη και θέρμη. Δεν είναι μόνο για τώρα. Είναι για πάντα. Είναι μια επένδυση για το μέλλον και τα παιδιά σας."

Πριν το πέρας της εκδήλωσης τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο, οι Ιερείς του Ναού, Αρχιμ. π. Αλέξιος Γιαννιός, Πρωτοπ. π. Παύλος Μαρκαντώνης, και ο Ευεργέτης του Πνευματικού Κέντρου κ. Κωνσταντίνος Παπαδογεωργόπουλος, ενώ τιμήθηκε και ο μακαριστός Πρωτοπ. π.Γεώργιος Πλατής για την πολύχρονη προσφορά του στην ενορία και την κοινωνία.

Ο π. Αλέξιος Γιαννιός ανέφερε πως "τόσα χρόνια έμαθα πως όπου φαίνονται οι άνθρωποι, εκεί δεν φαίνεται ο Θεός. Αυτό το έργο δεν έγινε για εμάς τους ιερείς, αλλά για τους ενορίτες και την Εκκλησία. Οι ιερείς έρχονται και παρέρχονται, ενώ η Εκκλησία μένει αιώνια." Ευχαρίστησε τέλος τον Μεγάλο ευεργέτη της ενορίας κ. Παπαδογεωργόπουλο, για την εν γένει προσφορά του για την αποπεράτωση του Ναού και του Πνευματικού Κέντρου και ευχήθηκε να βρει μιμητές σε αυτήν την προσπάθεια.