Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ 1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.


  Με την πολύ ελπιδοφόρα συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και συγκεκριμένα του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.), το οποίο υπάρχει και λειτουργεί στη Νέα Αρτάκη και της Ομάδος Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Χαλκίδος,  διοργανώθηκε το 1ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού Χαλκίδας.
  Το σεμινάριο διεξήχθη το Σάββατο 27 Ιουνίου και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο, το οποίο πρόθυμα παραχώρησε η Περιφερειακή Ενότητας Ευβοίας.

  Η έναρξη του Σεμιναρίου έγινε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο και τις εργασίες του παρακολούθησαν 90 πρόσωπα, ανάμεσα στους οποίους αρκετοί Επαγγελματίες Υγείας, γονείς και όσοι ενδιαφέρθηκαν για τις επιστημονικά τεκμηριωμένες αλήθειες που αφορούν το Θηλασμό, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας κ. Κωνσταντίνος Βράκας και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας κ. Ευστράτιος Καρλατήρας.
  Πολλοί εθελοντές βοήθησαν και συνέβαλλαν στην πραγμάτωση και επιτυχία του Σεμιναρίου, πολλές επιχειρήσεις το στήριξαν, υπό την ευθύνη του συντονισμού της κ. Αναστασίας Ευριπίδου - Μαίας.