Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΚΑΙ ΠΛΗΜΥΡΙΔΑ ΠΙΣΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΕ Η Ι. ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥΡΛΙΑΝΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ




dscn8730
     Με συμμετοχή πλήθους πιστών, Μυκονίων και παρεπιδημούντων παραθεριστών, τελέσθηκε απόψε, Τετάρτη, 22 Αυγούστου, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Θεοτόκου Τουρλιανής, στην Άνω Μερά Μυκόνου, η ετήσια Πανήγυρι της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
     Κατά το επιχώριο Εκκλησιαστικό έθος, εψάλησαν τα Εγκώμια προς την Παναγία, τα οποία κατελείφθησαν, ως ιερά Παρακαταθήκη στην Ιερά Μονή από τον μακαριστό Μητροπολίτη Σύρου και Μυκόνου Αθανάσιο Λεβεντόπουλο (+1929), προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β', συμπαραστατουμένου από τον Ηγούμενο, Αρχιμ. Φιλάρετο Γεροντάρη, και τους Πατέρες της Μονής, όλους τους Εφημερίους της Μυκόνου και παρεπιδημούντες Ιερείς.

     Προ του πέρατος της ιεράς Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' αναφέρθηκε στη διαχρονική προσφορά της Ιεράς Μονής στην Παιδεία, τα Γράμματα, τον Πολιτισμό και την περίθαλψη γερόντων και ορφανοπαίδων, και υπογράμμισε το πολύ σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, που επιτελεί, με την ενίσχυση  του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο και την ίδρυση και λειτουργία μεγάλου Πνευματικού Κέντρου στη Χώρα Μυκόνου, που, με τις πολλαπλές δραστηριότητές του, αποτελεί θρησκευτική και πολιτιστικη εστία για το νησί.

Για να δείτε τις φωτογραφίες κάνετε επάνω τους κλικ.
dscn8671dscn8674dscn8683dscn8686dscn8687dscn8690dscn8692dscn8695dscn8707dscn8711dscn8726dscn8730dscn8733dscn8740
φωτογράφος : Διακ. Αλέξιος 

Add this to your website