Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαμίας 19.8.2012


Την Κυριακή 19 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ιερούργησε και ομίλησε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, Νέας Άμπλιανης Λαμίας.
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Χριστός μας έδωσε παράδειγμα ανεξικακίας και συγχωρητικότητος. Ο άνθρωπος που συγχωρεί είναι ευτυχισμένος, ο άνθρωπος που δεν συγχωρεί ανασφαλής και λυπημένος, διότι η αγάπη φέρνει τη Χάρη του Θεού και εκείνος που αγαπά είναι ευτυχής,  εκείνος που κράτα την κακία έχει μέσα του ένα θηρίο, ένα σαράκι που κάθε μέρα κάτι τρώει από την ύπαρξή του.
Να λοιπόν ένας δρόμος ευτυχίας η συγχωρητικότητα, η ανεξικακία, η μακροθυμία. Αυτό μας κάνει να γινόμαστε μιμητές του Χριστού.