Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ στον Πανίερο της Μεγαλόχαρης Τήνου.

img_2707
     Μέσα στον κατάμεστο λαού Πανίερο της Μεγαλόχαρης Τήνου ετέλεσε την Θεία Λειτουργία επι τη αποδόσει της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ ο οποίος και εκήρυξε τον θείον Λόγον, συμπαραστατούμενος από πλειάδα παρεπιδημούντων Κληρικών από την Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδος.
      Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός στην προσφώνησή του καλωσόρισε τον Σεβ. Καισαριανής εκ μέρους του Σεβ. Ποιμενάρχου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου και τον ευχαρίστησε που για μιά ακόμη φορά ετέλεσε τις Ιερές Ακολουθίες της αποδόσεως της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και ευχήθηκε ο Θεός δια πρεσβειών της Μεγαλόχαρης Αυτού Μητρός να του χαρίζει υγεία και μακροημέρευση.

     Ο Μητροπολίτης κ. Δανιήλ αντιφώνησε ανταποδίδοντας τις φιλόφρονες και φιλάγαθες ευχές, επισημαίνοντας τη σημασία της εύρυθμης λειτουργίας του Ιερού προσκυνήματος για την πνευματική και ψυχική ανάπαυση των πονεμένων συνανθρώπων μας.