Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Τα «εννιάμερα της Παναγίας» γιορτάζει ο Πύργος Ορεστιάδας


Εορταστικές, λαογραφικές και μουσικοχορευτικές θα είναι οι εκδηλώσεις που διοργανώνει στις 22 και 23 Αυγούστου ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Πύργου του δήμου Ορεστιάδας, για τα «εννιάμερα της Παναγίας».

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός στο Ναό «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» του Πύργου και την Πέμπτη 23 του μηνός, στις 7 το πρωί, ο Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει η περιφορά της εικόνας της Παναγίας, παρουσία και του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας και Σουφλίου, κ. Δαμασκηνού. Στις 8 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου του Πύργου, θα παρουσιαστεί αφιέρωμα-αναδρομή στην ιστορία των κατοίκων του χωριού και θα ακολουθήσει η εμφάνιση τοπικών χορευτικών συγκροτημάτων.

από : Εδώ