Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Οι Εθελοντές Δάσκαλοι και καθηγητές του Φροντιστηρίου της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών στη Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 Ιανουαρίου ο Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας δέχθηκε στην Ιερά Μητρόπολη τους εθελοντές καθηγητές και δασκάλους του Φροντιστηρίου της Ενορίας Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών.
Ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε ο ίδιος τους Εκπαιδευτικούς στους χώρους της Ιεράς Μητροπόλεως και στη συνέχεια τους παρέθεσε
γεύμα. Στο τέλος του γεύματος έγινε η κοπή της βασιλόπιτας.

Το Φροντιστήριο της Ενορίας Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών διανύει τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του. Σε αυτό προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους 60 καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων και δάσκαλοι. Συνολικά πραγματοποιούνται 150 ώρες δωρεάν φροντιστηριακής διδασκαλίας εβδομαδιαίως σε παιδιά οικογενειών με οικονομική αδυναμία. Υπεύθυνος και συντονιστής αυτής της εξαιρετικά επιτυχημένης προσπάθειας είναι ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών και Προϊστάμενος του Ι. Ναού Πρωτοπρ. Ιωάννης Σπυρίδης. Περισσότερες πληροφοριές στον δικτυακό τόπο της ενορίας: http://www.inag.gr/frontistiria.html.