Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, Τελετή βράβευσης του διαγωνισμού: «Νέοι - Εκκλησία - Πολιτισμός»


Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, πραγματοποιεί την τελετή βράβευσης των χορωδιακών συνόλων και των έργων των Καλλιτεχνικών Διαγωνισμών Εφήβων και Νέων των Ιερών Μητροπόλεων που είχε ως θέμα: «Νέοι - Εκκλησία - Πολιτισμός».

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο σε πέντε περιφέρειες της Εκκλησίας της Ελλάδος, (Αθήνα, Βόλο, Πάτρα, Αγρίνιο και Ξάνθη) και συμμετείχαν πάνω από 3.000 έφηβοι και νέοι.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βράβευσης των διακριθέντων καλλιτεχνικών συνόλων και εφήβων-νέων, θα πραγματοποιηθεί Μουσικη Εκδήλωση, στην οποία θα συμμετάσχουν 1.000 έφηβοι, νέοι και νέες από τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και 20 χορωδιακά και χορευτικά τμήματα, ως μέλη των βραβευθέντων καλλιτεχνικών ομάδων.

Τα τιμητικά βραβεία και διπλώματα θα απονείμει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Η Τελετή Βράβευσης και η Μουσική Εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο του Κολλεγίου Ψυχικού, με είσοδο ελεύθερη, θα ξεκινήσει στις 5.00 το απόγευμα, θα υπάρχει και εκτενής αναφορά στην εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών των Γραμμάτων και της Παιδείας. Την εκδήλωση διοργανώνει η Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος και συντονίζει η Συνοδική Υποεπιτροπή Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων.



Εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος