Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη Εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αγνής, στην Ιερά Μονή Φανερωμένης Σαλαμίνος, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου.

          
 Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 το πρωί, εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αγνής, της Αθληφόρου τελέσθηκε στο καθολικό της Ι.Μ. Φανερωμένης Σαλαμίνος πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου και επί παρουσία του Δημάρχου Σαλαμίνος κ. Ιωάννου Τζαβαρή και πολλών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και πολλών ευσεβών Χριστιανών που αγαπούν το Μοναστήρι και Σέβονται ιδιαίτερα το ιερό πρόσωπο της Αγίας Γεροντίσσης Αγνής, της και Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Φανερωμένης, η οποία την ημέρα αυτή ήγε τα ονομαστήρια της.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος μίλησε για την μεγάλη αρετή της ταπεινώσεως και πώς αυτή εφαρμόζεται στο πρόσωπο της Αγίας Καθηγουμένης Αγνής μοναχής, η οποία εγκατέλειψε παιδιόθεν τον κόσμο, αφιερώθηκε στον Θεό και ζεί εν σιγή, αθορύβως και εν ταπεινώσει πολλή. Ευχήθηκε δε Καλή Απολογία  και Καλό Παράδεισο.