Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Λάρισα «ΕΥΓΕ» ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ (30.1.2012) ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ.



Μεγάλο θάρρος πήραν οι ευσεβείς και φιλέορτοι Χριστιανοί την ημέρα των Τριών Ιεραρχών, όταν αντίκρυσαν στις Εκκλησίες της Λάρισας τα παιδιά των Σχολείων μας να κρατούν περήφανα την ένδοξη Ελληνική Σημαία στα χέρια τους και κυρίως να εκκλησιάζονται συνειδητά, μετέχοντας στη Θεία Ευχαριστία.

Στον κατάμεστο από μαθητές Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, ο οποίος μέσω του μηνύματός του κάλεσε τους μαθητές να κρατήσουν ψηλά την Πίστη τους, αναλλοίωτη και ακέραιη, παρά τις δυνατές αλλαγές που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας και στο κόσμο ολόκληρο.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εξεφώνησε ο ελλογιμώτατος Δάσκαλος και Διευθυντής του 25ου Δημοτικού Σχολείου Λαρίσης κ. Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ο οποίος παρουσίασε θαυμάσια τις προσωπικότητες των Αγίων Τριών Ιεραρχών και το έργο τους και εξήγησε πώς οι Τρεις Ιεράρχες μπορούν να επηρεάσουν τις συνειδήσεις όλων μας σήμερα, και ιδιαίτερα τους νέους μας, που με την ευλογία και τη φώτιση των Τριών Ιεραρχών θα είναι σε θέση να αλλάξουν προς το καλύτερο ολόκληρο τον κόσμο!