Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Καραμανλής.

Ο νέος διευθυντής έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε για την συνεργασία τους ως διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νομού Καβάλας, τον συνεχάρη για την προαγωγή του και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ο νέος Διευθυντής ζήτησε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου για το δύσκολο και πολυεύθυνο έργο που αναλαμβάνει, τονίζοντας την ανάγκη συνεργασίας με την τοπική Εκκλησία.

Τέλος και αφού επί μακρόν συζήτησαν διάφορα θέματα τις τοπικής κοινωνίας  ο Σεβασμιώτατος του δώρισε από  μια σειρά των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως.