Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Θεόδωρος Κοσμίδης στον Ποιμενάρχη μας

Το πρωί της Τρίτης, 27ης Φεβρουαρίου, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Υποστράτηγο Θεόδωρο Κοσμίδη, νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον Υποστράτηγο Θεόδωρο Κοσμίδη και του ευχήθηκε ο πολιούχος και προστάτης της πόλεως μας, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον προστατεύει και να του δίνει δύναμη στα δύσκολα καθήκοντα που έχει αναλάβει. Παράλληλα, τόνισε ότι Ιερά μας Μητρόπολη και ολόκληρη η Ημαθία χαίρει και καυχάται για την προαγωγή του Υποστράτηγου Θεόδωρου Κοσμίδη, καθώς έλκει την καταγωγή του από την επαρχία μας.

Τέλος, ο νέος Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας κ. Παντελεήμονα για τις πατρικές ευχές και ακολούθησε διάλογος για θέματα της τοπικής κοινωνίας.