Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Επίσκεψη της Ενώσεως προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδος στον Σεβασμιώτατο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών πραγματοποίησε το Δ.Σ. της Ένωσης μας.  Το Δ.Σ. της Ένωσης μας επισκέφτηκε τον Ποιμενάρχη μας και Πνευματικό μας Πατέρα προκειμένου να λάβουμε την Αρχιερατική του Ευλογία , να τον ενημερώσουμε για τους σκοπούς και την δράση της Ένωσης μας,  να τον καλωσορίσουμε και να του ευχηθούμε καλή δύναμη.

      Ο Σεβασμιότατος μας έδωσε τα συγχαρητήρια του για το έργο όλων των συναδέλφων και μας τόνισε ότι θα είναι πάντα διαθέσιμος οποιαδήποτε στιγμή για την Ένωση μας , και με την Πατρική του αγάπη και την προσευχή.
     Η  συνάντηση διήρκησε αρκετή ώρα με ανταλλαγή απόψεων επί διαφόρων θεμάτων και στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιότατος μας ευχήθηκε Πατρικώς καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο μας. ΑΞΙΟΣ!!!

Εκ του Δ.Σ της Ενώσεως Προσωπικού Λ. Σ. Φθιώτιδος.