Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ Ι.Ν ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.


Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Πατρών, την Δευτέρα το βράδυ 27 Ιουλίου 2020, τελέστηκε προεξάρχοντος  του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν της μνήμης της Οσίας μητρός Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου.

Κατά την Ιερά Αγρυπνία ευλογήθηκαν μήλα εις ανάμνηση των τριών μήλων που δόθηκαν στην Οσία Ειρήνη  προερχόμενα από τον παράδεισο.
Ο Θεοφιλέστατος κήρυξε τον Θείο λόγο αναφερθείς στους πνευματικούς αγώνες της Οσίας και κάλεσε τους πιστούς να μιμηθούν την Αγία στην ταπείνωση, την αγάπη και την αφοσίωσή της στον Νυμφίο Χριστό.
Κλείνοντας, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις θερμές εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου για έτη πολλά, ευλογημένα και αγιασμένα.