Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Αρχιερατικές επισκέψεις στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου.

Τις ημέρες αυτές ο Επίσκοπός μας δέχθηκε την επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου Εδεσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ με την συνοδεία του και του Σεβ. Μητροπολίτου Καττάρων, εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων κ. Μακαρίου. Τους Σεβ. Αρχιερείς συνόδευε ο Θεοφ. Επίσκοπος Ευμενείας κ. Ειρηναίος, βοηθός Επίσκοπος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και Ηγούμενος της Ι. Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κυρίας των Αγγέλων, Γουβερνέτου.
Ο Επίσκοπός μας ξενάγησε τους φιλοξενούμενους Σεβ. Αρχιερείς  στο Τσατσαρωνακειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, ενημερώνοντάς τους για τις πολλαπλές κ ποίκιλλες δράσεις του, και τους παρείχε την πρέπουσα φιλοξενία.  Οι Σεβ. Αρχιερείς εξέφρασαν την χαρά τους δια την πνευματική αυτή συναναστροφή και τις ευχαριστίες τους προς τον Επίσκοπό μας.