Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Επέτειος τεσσάρων ετών από της εκλογής και Χειροτονίας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

025Με αισθήματα υιικού σεβασμού προς τον πνευματικό Πατέρα και Επίσκοπό της, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο, η Τοπική κατά Τρικκαίων Εκκλησία τίμησε την τέταρτη επέτειο από την εκλογή και χειροτονία του την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 το βράδυ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Στην χαρά της Τοπικής Εκκλησίας προσήλθαν ιερείς από την Θεσσαλονίκη και Λάρισα οι οποίοι διατηρούν φιλία δεκαετιών με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Χρυσόστομο.
Κατά την διάρκεια του Όρθρου της Ιεράς Αγρυπνίας χοροστάτησε ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης ενώ εν συνεχεία τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, με την συμμετοχή πολλών Ιερέων εκ της Τοπικής μας Εκκλησίας, αλλά και άλλων Ιερών Μητροπόλεων.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος απευθυνόμενος προς τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή Λαό της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, τους παρακάλεσε να προσεύχονται διαρκώς στο Θεό για εκείνον ώστε, όσα καλά με πολλή αγάπη λέγονται για εκείνον, ο ίδιος να αγωνίζεται για να τα εφαρμόζει προς δόξαν Θεού και πνευματική ωφέλεια των πιστών της Εκκλησίας μας, αλλά και να προσεύχονται για την σωματική και ψυχική υγεία του και την σωτηρία της ψυχής του.
Κατά την διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας έψαλε εκλεκτός χορός ιεροψαλτών από την πόλη της Λαρίσης, πλαισιωμένος και από ιεροψάλτες των Τρικάλων.