Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΝΙΤΣΑ ΑΧΑΪΑΣ.

Με λαμπρότητα εορτάσθη η μνήμη του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού  Λουκά στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών.
Την Πέμπτη το απόγευμα παραμονή τῆς ἑορτῆς, , ἐτελέσθη στὸν πανηγυρίζοντα Ἱερὸ Ναὸ Ἁγίου Ἀποστόλου Λουκᾶ Καμενίτσας Ἀχαΐας, ὁ πανηγυρικός Ἑσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου, μέ τήν συμμετοχή  πολλών Ιερέων και των κατοίκων της ενορίας.
Ο Θεοφιλέστατος  στην ομιλία  του ανεφέρθηκε στην αξία και την σημασία του λόγου του Θεού διά την Εν Χριστώ ζωή, προκοπή και σωτηρία μας.
Τέλος ετόνισε ότι η εκκλησία μας εορτάζει έναν Απόστολο, Ευαγγελιστή, Ιατρό, Αγιογράφο και ανέλυσε γιατί ο τιμώμενος Άγιοςκαι Ευαγγελιστής  Λουκάς έχει αυτούς τους τιμητικούς τίτλους. 
Τέλος ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ Χρυσοστόμου για έτη πολλά, ευλογημένα, θεοσκέπαστα και θεοφρούρητα.