Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Αγρυπνία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας.

 
Το εσπέρας της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας τελέστηκε Αγρυπνία για τη Σύναξη των είκοσι Αγίων και θαυματουργών Αναργύρων. Πριν την ακολουθία έγινε η υποδοχή λειψάνων των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού από την Ιερά Μονή Οσίου Λουκά, που εκόμισε ο πανοσ. Ηγούμενος π. Σεραφείμ Παυλίδης.
Τα ιερά Λείψανα υποδέχτηκαν οι κληρικοί και οι πιστοί με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο, ο οποίος χοροστάτησε στον Εσπερινό της Αγρυπνίας.
Το πρωί της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου 2019 στον παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της Ενορίας Αγίου Νικολάου και Ρούφου Θηβών τελέσθηκε Αγιασμός και αρτοκλασία με την συμμετοχή των Δικαστικών, του Δικηγορικού Συλλόγου Θηβών και των Δικαστικών υπαλλήλων. Τον Αγιασμό και την αρτοκλασία τέλεσε ο ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο της απονομής της δικαιοσύνης.