Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ.


Το Σάββατο 2-3-2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό και ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Νικοδήμου του Αγιορείτου και Νικολάου του Πλανά των Ναξίων πόλεως Νάξου, επί τη μνήμη του Αγίου Νικολάου του Πλανά με την συμμετοχή όλων σχεδόν των Ιερέων της νήσου Νάξου.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος. Να σημειωθεί ότι προ του ``Νυν Απολύεις…`` εψάλησαν για πρώτη φορά ενώπιον της εικόνος του Αγίου Νικολάου του Πλανά τα Εγκώμια του Αγίου, που συνέθεσε λίγο προ της εκδημίας της (+20-1-2019) η μακαριστή Ναξία Θεολόγος –Υμνογράφος Ειρήνη Πολυκρέτη και εκδόθηκαν προσφάτως από την Ιερά Μητρόπολή μας. Το εν λόγω βιβλιαράκι κυκλοφορήθηκε σήμερα και διανεμήθηκε στο Εκκλησίασμα που με κατάνυξη συνέψαλλε καθ’ όλη την διάρκεια της Ακολουθίας των Εγκωμίων. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό εκτός των άλλων παρέστησαν ο Βουλευτής Κυκλάδων και τ. Υπουργός κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Έπαρχος Νάξου και Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Μαργαρίτης ορισμένοι πολιτευτές του Νομού και άλλοι εκπρόσωποι των Αρχών. Τους ύμνους απέδωσαν δύο χοροί ιεροψαλτών με χοράρχες αντιστοίχως τους Πρωτοψάλτες των Ιερών Ναών Αγίου Νικοδήμου και Μητροπολιτικού Νάξου.